Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet inom byggsektorn

Scandicbygg består av 52 stycken personer och 40 stycken av dem är snickare med stor och gedigen kunskap om branschen. Målsättningen är att vara en nyskapande och pålitlig underleverantör. Med en lyhörd kundrelation strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar i alla projekt även de mest komplexa med snäva deadlines. Organisationen är effektiv, modern och resultatinriktad. Företaget har höga krav på kvalitet och etik vilket skapar ett bestående mervärde för kunderna. Vi omvandlar effektivt våra resurser till både kvalitativa och produktiva tjänster med strävan att bli en av de mest efterfrågade underentreprenörerna på marknaden.

Värderingar och kärnvärden:

ANSVAR – EFFEKTIVITET – PROFESSIONALISM

HÖG KVALITET

Vi fokuserar särskilt på kvaliteten på utfört arbete. Detta är en av SCANDICBYGG:s viktigaste principer i alla bygguppdrag.

TILLFÖRLITLIGHET

Vi arbetar konsekvent för att bibehålla vårt goda anseende och att omtalas som en pålitlig byggnadspartner. SCANDICBYGG uppfyller alltid sina skyldigheter med råge.

ERFARENHET

Vår långa erfarenhet inom byggsektorn har utformat principerna för allt arbete som utförs. Vi uppfyller alla högt ställda krav på arbetskompetens.
Det här är SCANDICBYGG

VI BYGGER KUNDANPASSAT GENOMTÄNKT OCH PROBLEMFRITT

NYHETER

Läs våra senaste nyheter och ta del av ny information här!

Recent Posts

Byggarnas dag 2020!

Byggarnas dag 2020!

Dzeineta besöker ett byggprojekt

Dzeineta besöker ett byggprojekt

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA