Scandicbygg firar vind i seglen och fångar stora fiskar

28 anställda samlades för att fira Scandicbyggs framgångar med festligheter och en mycket uppskattat fisketur.
VD Adomas Andriejauskas bjöd in företagets byggare till en helg på Hunter Camp, Jägartorpet i Lungsund, för att fira byggarnas dag med en fisketur.
Lördags morgon samlades alla till ett informativt möte under vilket VD:n Adomas tackade byggarna för ett framgångsrikt år. Han berättade om företagets framgångar, nya regler och vilka nya projekt som väntar under hösten. Adomas introducerade nyanställda och utvecklade sina visioner om hur företaget kommer att utvecklas under kommande år samt vilka vägval företaget står inför. Företaget växer både personalmässigt och geografiskt på grund av den ökande efterfrågan av företagets professionella tjänster.
Dagens höjdpunkten blev på resan med en hel dags fiske, i vilken alla ville fånga den största fisken för att vinna fisketävlingen. Efter middagen avslutades kvällen med en gemytlig bastu och förfriskningar. 
Helgen avrundades på söndag förmiddag med frukost och förberedelser för hemfärd.

Recent Posts

Byggarnas dag 2020!

Byggarnas dag 2020!

Dzeineta besöker ett byggprojekt

Dzeineta besöker ett byggprojekt

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA