Om oss

OM OSS

Vi är ett byggföretag med många års erfarenhet inom byggsektorn!

Scandicbygg består av 38 högt kvalificerade snickare och arbetsledare med målsättningen är att vara en nyskapande, pålitlig och vägledande underleverantör.

Med en lyhörd kundrelation, strävar vi efter att överträffa kundernas förväntningar i alla projekt, även de komplexa med tuffa deadlines. Organisationen är effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik, som kontinuerligt skapar bestående mervärden för kunderna. Företaget omvandlar effektivt sina resurser till kvalitativa och produktiva för de mycket efterfrågade tjänsterna de erbjuder. 

Värderingar och kärnvärden:

ANSVAR – EFFEKTIVITET – PROFESSIONALISM

HÖG KVALITET

Vi fokuserar särskilt på kvaliteten på utfört arbete. Detta är en av SCANDICBYGG:s viktigaste principer i alla bygguppdrag.

TILLFÖRLITLIGHET

Vi arbetar konsekvent för att bibehålla vårt goda anseende och att omtalas som en pålitlig byggnadspartner. SCANDICBYGG uppfyller alltid sina skyldigheter med råge.

ERFARENHET

Vår långa erfarenhet inom byggsektorn har utformat principerna för allt arbete som utförs. Vi uppfyller alla högt ställda krav på arbetskompetens.
Det här är SCANDICBYGG

VI BYGGER KUNDANPASSAT GENOMTÄNKT
OCH PROBLEMFRITT

NYHETER

Läs våra senare nyheter och ta del av ny information här!

Recent Posts

Byggarnas dag 2020!

Byggarnas dag 2020!

Dzeineta besöker ett byggprojekt

Dzeineta besöker ett byggprojekt

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA