Om företaget

HÖG KVALITET

Vi fokuserar särskilt på kvaliteten på utfört arbete. Detta är en av SCANDICBYGG:s viktigaste principer i alla bygguppdrag.

TILLFÖRLITLIGHET

Vi arbetar konsekvent för att bibehålla vårt goda anseende och att omtalas som en pålitlig byggnadspartner. SCANDICBYGG uppfyller alltid sina skyldigheter med råge.

ERFARENHET

Vår långa erfarenhet inom byggsektorn har utformat principerna för allt arbete som utförs. Vi uppfyller alla högt ställda krav på arbetskompetens.
OM OSS

Vi är ett byggföretag med tio års erfarenhet inom byggsektorn!

SCANDICBYGG är ett byggföretag som på 10 år tid har blivit en ansedd partner i den svenska byggbranschen, genom att leverera en hög kvalité på byggtjänsterna och med hjälp av en ständig utveckling av kompetensen hos de anställda. Företaget består av 28 högt kvalificerade snickare och arbetsledare, samt 6 personer med administrativa uppgifter. Målsättningen är att vara en nyskapande, pålitlig och vägledande underleverantör, som med en lyhörd kundrelation, strävar efter att överträffa kundernas förväntningar i alla projekt, även de komplexa med tuffa deadlines.

Organisationen är effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik, som kontinuerligt skapar bestående mervärden för kunderna. Företaget omvandlar effektivt sina resurser till kvalitativa och produktiva för de mycket efterfrågade tjänsterna de erbjuder. Värderingar och kärnvärden:

ANSVAR – EFFEKTIVITET – PROFESSIONALISM

Det här är SCANDICBYGG

VI BYGGER KUNDANPASSAT GENOMTÄNKT
OCH PROBLEMFRITT

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?

Varmt välkommen att höra av dig till någon av oss!

adomas

Adomas Andriejauskas

VD adomas@scandicbygg.eu
as

Dzeineta Veniene

SÄLJ / MARKNADSANSVARIGE dzeineta@scandicbygg.eu
ALEKSANDR

Aleksandras Dudėnas

PROJEKTLEDARE aleksandras@scandicbygg.eu

Recent Posts

  • 0800-123456 (24/7 Support Line)
  • info@example.com
  • 6701 Democracy Blvd, Suite 300, USA